Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig nybyggd lägenhet vid Santa Ponsa golf

Fakta Bilder

102m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Detta moderna lägenhetskomplex, som färdigställdes 2019, ligger på Santa Ponsa III golfbana, och bara några minuters promenad från stranden och den berömda marinan i Port Adriano med dess eleganta kaféer, barer och restauranger. Bostadskomplexet kännetecknas av förstklassig kvalitet, maximal komfort och utmärkt utrustning. Lägenheten med en trädgård översvämmad med ljus är idealisk för ett första eller andra hem, särskilt för barnfamiljer. Lägenheten har ett stort, öppet vardagsrum med matsal med utgång till terrassen och utsikt över landskapet. Den privata trädgården erbjuder utrymme och avskildhet samt direkt tillgång till en av de två poolerna, som endast är tillgängliga för lägenhetsinnehavare. En genomtänkt planlösning och den exceptionella kvaliteten på möblerna gör inte bara egendomen lämplig för vardagsbruk utan skapar också en modern och trevlig livsmiljö. Övriga tillbehör: separat luftkonditionering monterat i ett falskt tak, golvvärme i alla rum, dubbelglasade aluminiumfönster, säkerhetsdörr, home-automatiseringssystem för åtkomstkontroll, drift av luftkonditionering och persienner, TV-antenn och parabol, automatisk dörröppnare med intercom, hiss, förråd, parkeringsplats. Det finns möjlighet att köpa till garageplats.

 • Boyta

  102m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02E8VL
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 129 695,35 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: