Lavin Estates | Förstklassig takvåning med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig takvåning med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna rymliga takvåning ligger i ett förstklassigt bostadskomplex i det exklusiva och lugna bostadsområdet Sol de Mallorca och erbjuder vacker utsikt över pinjeskogen, havet och Palmabukten. Denna bekväma lägenhet är idealisk för permanentboende och semesterfirare och har följande distribution: hall, stort vardagsrum och matsal/kök med utgång till terrassen, separat tvättstuga, ett master bedroom och ytterligare två sovrum samt ett badrum. En spiraltrappa leder upp från entrén till en stor takterrass perfekt för att underhålla och njuta av en fantastisk utsikt över havet. Ytterligare bekvämligheter för denna fastighet inkluderar: luftkonditionering h/c, gas centralvärme, parkeringsplats i garage, hiss, gemensam pool och paddlebana och förråd på takterrassen. En stig leder från bostadskomplexet genom pinjeskogen ner till den vackra sandstranden Belladona. På bara några minuter når man tennisbanorna, en utmärkt stormarknad och den välkända restaurangen Los Pinos.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N1EH
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 193 760 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: