Lavin Estates | Förstklassigt duplex-radhus projekt precis vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassigt duplex-radhus projekt precis vid havet - Sold

Fakta Bilder

76m2 2 Sovrum i Portixol - Sold

Detta förstklassiga duplex-radhus har ett utmärkt läge i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Palma, vid första havslinjen i El Molinar. En mängd restauranger, barer och kaféer finns i omedelbar närhet, den 1 km långa strandpromenaden är perfekt för promenader och sportaktiviteter, och katedralen och gamla stan i Palma ligger inom gångavstånd. Fastigheten sträcker sig över två våningar med en total yta på 173 m2, bottenvåningen är uppdelad i ett öppet, fullt utrustat kök med matplats, ett sovrum, ett badrum och två terrasser, varav en med en yta på ca 7 m2. Den bakre innergården erbjuder, förutom sin yta på ca 52 m2, en täckt terrass (7 m2), som skapar ett utökat utrymme utomhus och erbjuder möjlighet att njuta av ö-livet till fullo. En trappa leder till första våningen, som består av ett rymligt vardagsrum, sovrum och badrum. Fastigheten har en imponerande takterrass på 31 m2 där man kan njuta av ett glas vin och utsökta tapas samtidigt som man njuter av den fantastiska utsikten över Molinars hamn och havet. Andra speciella egenskaper hos den här bostaden är ekgolv i hela huset, terrassgolv i natursten, massiva entrédörrar, elektriska fönsterluckor, inbyggda garderober, ett badrum i natursten och ett kök av högsta kvalitet med bänkskiva i natursten. Tvåglasfönster, luftkonditionering och gasvärme med radiatorer säkerställer behagliga temperaturer året runt. Ett perfekt läge med bra förbindelser till flygplatsen för att förverkliga din Medelhavsdröm om att bo i ett exklusivt bostadsområde. Slutförandet är planerat i slutet av september 2021.

 • Boyta

  76m2
 • Tomt

  173m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MMXC
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: