Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassigt hem på ett utmärkt läge vid båthamnen

Fakta Bilder

184m2 3 Sovrum i Alcudia

En stor lyxig lägenhet med havsutsikt, helt nyrenoverad med högkvalitativa material och faciliteter, är till salu och ligger vid strandpromenaden Puerto Alcudia. Denna utmärkta lägenhet ligger på andra våningen och har en hiss. Våningen erbjuder moderna, öppna utrymmen, inklusive ett fullt utrustat Siemens-kök med en förstklassig vinkyl "Euro Cave" och ett underbart ljust och luftigt vardags-/matrum som vetter mot en vacker balkong med en fantastisk utsikt över bukten. Fastigheten har tre sovrum med egna badrum och en studio, som också har ett badrum. Inbyggda möbler är också till salu. Det finns också en privat parkeringsplats några meter från byggnaden. Lägenheten har Jatoba parkettgolv, luftkonditionering och centralvärme och dörr-intercom i olika rum i lägenheten. Det är ett förstklassigt hem med ett utmärkt läge. En visit rekommenderas starkt.

 • Boyta

  184m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  026NFR
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 166 210,45 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: