Lavin Estates | Förtjusande villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

284m2 4 Sovrum i Palmanova

Denna villa kommer att glädja dig med sitt unika läge direkt vid strandpromenaden i Torrenova och dess direkta tillgång till havet. Med rymliga vardagsrum och stora fönster är hela fastigheten översvämmad med ljus och erbjuder en underbar panoramautsikt över havet och kusten mot Palma. Fastigheten öppnar upp till ett mycket rymligt vardagsrum / matrum med öppet kök och gästrum. Alla rum har utsikt över terrasserna och trädgårdarna. På första planet finns ett sovrum med omklädningsrum och 2 gästsovrum (ett med badrumen-suite, ett med separat badrum). Det finns också en stor solterrass på denna nivå. Dessutom finns det en tvättstuga, pentry och plats för ett gym med bastu på fastighetens lägre nivå. Välskötta trädgårdar och en stor pool kompletterar denna vackra egendom som är hisnande dag och natt. Lägenheten har ett garage och en säker parkeringsplats, marmorgolv, luftkonditionering och golvvärme. Bekvämligheter och restauranger ligger alla inom gångavstånd.

 • Boyta

  284m2
 • Tomt

  1474m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02AKHV
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 742 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: