Lavin Estates | Familjevänlig villa i Palmanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevänlig villa i Palmanova - Sold

Fakta Bilder

180m2 4 Sovrum i Palmanova - Sold

Denna attraktiva och familjevänliga villa ligger i ett lugnt område i Palmanova. Huset är indelat i tre våningar: bottenvåningen, som har ett stort vardagsrum med matplats med tillgång till terrassen och en främre trädgård med delvis havsutsikt, ett fullt utrustat kök som leder till en bakre terrass med trädgård, en tvättstuga och ett badrum. Den första våningen består av fyra sovrum: på baksidan av denna våning finns det stora sovrummet med eget badrum och ett annat gästsovrum bredvid. På sidan finns två sovrum som är idealiska för barn och med havsutsikt. I husets källare finns garage för två bilar och ett förråd. Från takterrassen kan du njuta av vacker havsutsikt. Det är nära till stränder, affärer och städer med snabb tillgång till motorvägen. I omgivningarna hittar du flera golfbanor, lyxiga marinor som Puerto Portals, internationella skolor. Mer information om fastigheten är: luftkonditionering h / c, marmor, parkett och kakelgolv, tvåglasfönster.
 • Boyta

  180m2
 • Tomt

  228m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JJUD
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: