Lavin Estates | Familjevilla av hög kvalitet med en vacker välskött…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla av hög kvalitet med en vacker välskött trädgård

Fakta Bilder

410m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna villa av hög kvalitet byggdes 2007 och ligger på en plan och insynsskyddad tomt med en välskött trädgård i det lugna bostadsområdet Sol de Mallorca. Fastigheten har två plan med en praktisk layout och mycket rymliga rum. På bottenvåningen hittar man ett rymligt och öppet vardags- / matrum med ett modernt och fullt utrustat kök. Det finns också ett garage för en bil, en tvättstuga och en gästtoalett på denna våning. På översta våningen finns fyra dubbelrum, alla med badrum en-suite. Dessutom finns det ett andra vardagsrum med öppen spis på första våningen, vilket leder ut till ytterligare en stor solterrass. Detta är ett perfekt familjehem för semester och permanent boende, inom gångavstånd från stranden och 20 minuter från Palma.

 • Boyta

  410m2
 • Tomt

  1271m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M7T4
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 816 655 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: