Lavin Estates | Familjevilla i klassisk Medelhavsstil i ett…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i klassisk Medelhavsstil i ett eftertraktat område - Sold

Fakta Bilder

570m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna villa i Medelhavsstil, som är perfekt för en familj ligger i ett lugnt och eftertraktat bostadsområde i Nova Santa Ponsa, i sydvästra Mallorca. Den plana tomten har en storlek på ca 3045 m2 och inkluderar förutom poolområdet med solterrasser också ett utomhuskök. Villan i sig imponerar med sitt höga tak med träbjälkar och den rymliga layouten på rummen. På nedre våningen finns två sovrum med badrum en-suite samt ett separat gäst- eller personalrum, även detta med eget badrum. På övervåningen finns det mycket rymliga master-sovrummet med omklädningsrum och badrum en-suite samt ett rum som är perfekt för ett hemmakontor. Villan är utrustad med golvvärme i alla badrum, inbyggda garderober, luftkonditionering, öppen spis, 3-bilars garage och gott om med parkeringsplatser utomhus.

 • Boyta

  570m2
 • Tomt

  3048m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02AJTH
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: