Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i Medelhavsstil med gångavstånd till stranden

Fakta Bilder

348m2 4 Sovrum i Cala Vinyas

Denna rymliga familjevilla med partiell havsutsikt, väl belägen och med solig söderorientering, ligger i ett lugnt bostadsområde nära stranden i Cala Vinyas. En vacker, välskött trädgård inbjuder dig att dröja kvar på de öppna och täckta terrasserna, perfekt för att underhålla gäster eller koppla av vid poolen. Villan är uppdelad i en imponerande hall, ett kök med matplats och ett rymligt vardagsrum och matsal med tillgång till terrasserna. På denna nivå hittar du också tvättstuga, gästtoalett och garage. En trappa leder till övervåningen, där det finns sovrummet med badrum en-suite och en privat terrass från vilken man kan se Palmabukten på avstånd. Det finns också ytterligare tre sovrum med egna badrum, varav ett erbjuder gott om plats för en sittgrupp eller ett kontor. Extrafunktionerna inkluderar luftkonditionering, elvärme, garage och ytterligare två parkeringsplatser.

 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  1313m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LHY5
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 285 419,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: