Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla med havsutsikt i hjärtat av Portals

Fakta Bilder

211m2 3 Sovrum i Puerto Portals

Denna vackra villa i Portals imponerar med sitt centrala läge och otroliga havsutsikt. Några steg leder till det ljusa och öppna vardags- / matrummet med den angränsande rymliga terrassen där man kan njuta av utsikten över havet. På samma plan finns det fullt utrustade köket med den angränsande tvättstugan, som också är tillgänglig från utsidan, så att du enkelt kan ta med dina inköp. Ytterligare steg leder till det nedre området. Här finns 2 sovrum med havsutsikt som delar ett badrum. Även på detta plan finns ett stort mastersovrum med eget badrum och ett litet kontor med en angränsande terrass där man har direkt tillgång till poolen. Trädgården och poolen inbjuder till att dröja kvar och koppla av på varma dagar. Huset har också ett garage för en bil - från garaget har man direkt tillgång till huset. Villan är perfekt för familjer med barn som går på Agora eller andra skolor i närheten, eller för en investerare som vill renovera villan helt eftersom huset har visst renoveringsbehov. Andra funktioner: öppen spis, elvärme, separat luftkonditionering (h / c), centralt läge i Portals (gångavstånd till hela Portals)

 • Boyta

  211m2
 • Tomt

  600m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JE54
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 318 848,35 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: