Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • FAMILJLÄGENHET I EFTERTRAKTAT OMRÅDE - Sold

Fakta Bilder

146m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Denna lägenhet ligger i ett eftertraktat område i Costa de la Calma. Föreningen har ett unikt vattenlandskap med fyra pooler, en jacuzzi och en restaurang inbäddad i stora terrasser och trädgårdar. Några meter från lägenheten ligger en direkt privat sjöåtkomst där du kan börja den perfekta dagen med ett dopp i havet. Lägenheten har tre sovrum, två med eget badrum, ett ljust vardagsrum med matplats med öppen spis och ett öppet kök. Lägenheten har också en mycket stor delvis täckt terrass och luftkonditionering. Den unika lantliga stilen i den välskötta föreningen i kombination med fördelarna med lägenheten gör denna fastighet till en unik plats för framtida minnen. Från terrassen och många rum i lägenheten kan man njuta av en vacker havsutsikt.

 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02FLY0
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: