Lavin Estates | Välkommen till denna smakfulla familjevilla
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till denna smakfulla familjevilla

Fakta Bilder

267m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Välkommen till denna smakfulla fastighet. Villan ligger högt och ljust på en insynsskyddad tomt. Här njuter man av solen hela dagen. Planlösningen passar den stora familjen med generösa sociala ytor. Villan ligger på en av de bästa gatorna i Nova Santa Ponsa, ett mycket bostadsområde och lugnt område, nära Port Adriano och alla bekvämligheter. Denna villa är uppdelad på två våningar. Vid entrén, på huvudplanet, finns ett rymligt vardagsrum, matsal med ett vackert öppet kök och angränsande mycket komplett grovkök och ett kontor. Det lyxiga köket är fullt utrustat endast med de bästa vitvarorna och är en dröm för alla som tycker om att laga mat. Det stora master bedroom med badrum en suite ligger också på denna våning samt ytterligare ett sovrum med gästtoalett. Denna våning öppnar upp till den stora terrassen med en uppvärmd infinitypool som har en spektakulär utsikt över hamnen i Santa Ponsa. På nedre plan finns en rymlig gästlägenhet som för närvarande används som gym, med eget badrum, ytterligare 2 rum, bastu och garage med 2 parkeringsplatser. Detta hus har möjlighet att ha 5 sovrum. Ytterligare funktioner inkluderar: Golvvärme över värmepump, ventilerad luftkonditionering, BUS-system, avkalkningssystem och osmos, musiksystem etc.

 • Boyta

  267m2
 • Tomt

  871m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PW6K
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 170 015,00 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: