Lavin Estates | Fantastisk designvilla med en strålande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk designvilla med en strålande havsutsikt

Fakta Bilder

475m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna fantastiska designvilla med licens för semesteruthyrning ligger i Bendinat i Anchorage Hill, ett av de mest exklusiva bostadsområdena på sydvästra Mallorca, nära Puerto Portals, Royal Bendinat golfbana och Palmas centrum. Villan har 5 sovrum och 7 badrum (inklusive 2 toaletter) och är fördelat på 3 våningar. På övervåningen finns en 150 m2 stor solterrass med fantastisk panoramautsikt över havet och bergen. Den kännetecknas av sin moderna arkitektur, där vinnaren är de stora fönstren med oändliga glasrutor, genom vilka mycket ljus kommer in. Samtidigt så kan man njuta av en vacker utsikt över havet och bergen från nästan var som helst i huset. Villan har också en fin trädgård, en inomhus- och utomhuspool, luftkonditionering (varm och kall), golvvärme, parkering för flera bilar och en hiss.

 • Boyta

  475m2
 • Tomt

  1340m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0297VP
 • Badrum

  7
 • Pris

  5 978 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: