Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • FANTASTISK DUPLEX TAKVÅNING MED PANORAMAUTSIKT ÖVER HAVET

Fakta Bilder

288m2 3 Sovrum i Cas Catala

I en nybyggd förening (2015) med endast 3 grannar, ligger denna vackra takvåning i 2 plan med panoramautsikt över Medelhavet. Ett viktigt inslag i lägenheten är de stora fönstren och terrasserna, både på bottenvåningen och på takterrassen. Dessutom erbjuder våningen mycket god integritet. Fördelningen är som följer: på nedre våningen finns det stora vardagsrummet med en imponerande dubbelhöjd och utgång till terrasserna på ca 100 m2, ett fullt utrustat kök och ett sovrum med badrum en-suite. Den vackra trappan eller som alternativ hissen leder till övervåningen, där det finns en relax / läsplats med spektakulär utsikt och en öppen spis. På detta våningsplan hittar vi också ett kontor som lätt kan omvandlas till ett tredje sovrum, liksom det stora sovrummet med ett stort omklädningsrum och ett badrum en-suite. Golvvärme, luftkonditionering, en privat hiss till terrassens lägenhet, en gemensam pool och ett garage för 3 bilar + en utomhusparkeringsplats kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  288m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LQWU
 • Badrum

  2
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: