Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk egendom med uthyrningslicens nära Puerto Pollensa

Fakta Bilder

720m2 8 Sovrum i Pollensa

Denna intressanta fastighet ligger mycket nära Puerto Pollensa, i ett lugnt område. Det är den perfekta semesterbostaden för hela familjen men också perfekt som semesterbostad eftersom fastigheten har den nödvändiga licensen. Fastigheten har tre bostadshus och två pooler.

Huvudhuset: stort charmigt vardagsrum, fullt utrustat kök, tre dubbelrum, två badrum och en gästtoalett, olika terrasser, pool. Observera att det också är möjligt att endast köpa huvudhuset. Det erbjuds till försäljning till ett pris av 1,7 miljoner Euro.

Studion: stort vardagsrum / matsal, kök, sovrum och badrum, trädgård med pool.

Gästhuset erbjuder gott om plats för familj eller vänner: vardagsrum, kök, två sovrum och ett badrum.

En fantastisk egendom som erbjuder total integritet och där hela familjen och vänner kan tillbringa sorglösa dagar. Den stora trädgården och de många terrasserna och avskilda områdena är idealiska för att spendera så mycket tid som möjligt utomhus. En exceptionell egendom! Boka gärna tid för ett besök.

 • Boyta

  720m2
 • Tomt

  8188m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02A1OG
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 667 847,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: