Lavin Estates | Fantastisk familjevilla med suveränt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk familjevilla med suveränt läge

Fakta Bilder

277m2 4 Sovrum i Porto Portals

Denna vackra familjevilla i perfekt skick ligger i bostadsområdet Portals Nous, bara några minuters promenad från byn Portals Nous med alla dess bekvämligheter och även den vackra stranden och småbåtshamnen och restaurangerna i Puerto Portals. Ett fantastiskt läge för den som bor här året om, med barn i de närliggande skolorna eller som ett andra hem för den som vill ha alla bekvämligheter utanför dörren. Denna rymliga fastighet erbjuder ett generöst vardagsrum, ett modernt och ljust kök i öppen planlösning med tillgång till matsals-terrassen, sviter med 4 sovrum (en med separat ingång), en yta för ett kontor eller yoga rum, en tvättstuga, en gästtoalett och ett förråd. Villan ligger på en tomt på 800 m2 och har en bebyggd yta på 277 m2 plus 105 m2 täckta och öppna terrasser. Ytterligare funktioner inkluderar ett automatiskt bevattningssystem, centralvärme, luftkonditionering, vedeldad spis, saltvattenpool och säker parkering för 2 bilar. Palma ligger bara 8 minuter bort med bil.

 • Boyta

  277m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OM8R
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 322 505 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: