Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • FANTASTISK FINCA PÅ ETT EFTERTRAKTAT LÄGE

Fakta Bilder

231m2 4 Sovrum i Pollensa

Denna fantastiska egendom med en stor trädgård ligger på ett mycket eftertraktat läge nära den gamla staden Pollensa och erbjuder mycket avskildhet. På fastigheten finns en privat fontän, en pool och en vacker veranda, en grillplats med solterrasser. Interiört är huset rymligt med stort ljusinsläpp. På bottenvåningen finns kök med matplats, vardagsrum med utgång till en täckt terrass, ett kontor, ett gästbadrum och ett sovrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum, ett separat badrum och ett vardagsrum anslutet till huvudsviten, som har eget badrum. Villan är i gott skick och är utrustad med centralvärme och luftkonditionering och erbjuder därför bekvämt boende året runt. De lokala stränderna är lättillgängliga på några minuters resa i bil.

 • Boyta

  231m2
 • Tomt

  20600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I6AH
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 355 400 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: