Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet med en vacker Mallorquinsk patio

Fakta Bilder

104m2 2 Sovrum i Palma

Denna fantastiska 104m2 fastighet ligger på en lugn gata mitt i den hisnande skönheten i gamla stan, nära Plaza Santa Eulalia. Byggnaden, som går tillbaka till medeltiden, har en vacker Mallorqinsk uteplats, en av de äldsta gårdarna i Palma. Det historiska namnet på byggnaden som inkluderar denna fastighet är Can Catlar del Llorer. Det har förmodligen Islamiskt ursprung och ser tillbaka på en rik och fascinerande historia. Lägenheten, som ligger på första våningen, går in genom ett rymligt och ljust vardagsrum och matplats med fönster från golven och tillgång till den soliga terrassen. Imponerande detaljer är en gammaldags stenspis, det extra höga taket och det ursprungliga Mallorquinska stengolvet. Det finns ett fullt utrustat kök samt en trappa som leder till övervåningen med traditionella träbjälkar, sovrum och badrum med eget badrum. Dessutom finns det ett sovrum med eget badrum på vinden. Sammantaget utstrålar den unika lägenheten med sina traditionella inslag en typisk Malloquinsk livsstil och övertygar med en atmosfär av lugn och komfort.

 • Boyta

  104m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02GJKK
 • Badrum

  2
 • Pris

  903 445,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: