Lavin Estates | Fantastisk lägenhet med havsutsikt över Puerto Portals
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet med havsutsikt över Puerto Portals - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Portals - Sold

Denna renoverade lägenhet med en stor, sydvästorienterad terrass och fantastisk utsikt över Medelhavet och hamnen i Puerto Portals ligger i samhället Las Terrazas i det eftertraktade bostadsområdet Puerto Portals. Den byggda ytan på 80 m² består av ett fullt utrustat kök med öppen planlösning och ett vardagsrum och matsal med tillgång till en 42 m² stor täckt och öppen terrass. Detta utomhusområde är perfekt för underhållning och njutning av Medelhavets livsstil. En tak till golv persienn gör att du kan använda detta område även under vintermånaderna. Dessutom har du 2 dubbelrum, båda med badrum en-suite. Denna lägenhet har luftkonditionering h / c, tvåglasfönster och en privat parkeringsplats. Samhället, som är välskött, har en stor utomhuspool, subtropiska trädgårdar och gångavstånd till byn Portals Nous och den fantastiska hamnen och stranden i Puerto Portals.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T8DT
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: