Lavin Estates | Fantastisk lägenhet vid havet med enastående utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet vid havet med enastående utsikt

Fakta Bilder

146m2 4 Sovrum i San Agustin

Utmärkt lägenhet med direkt utsikt över havet och stranden i Cala Mayor. Denna fantastiska lägenhet ligger mycket nära Marivent, i området Cala Mayor, ett av de mest eftertraktade områdena då det ligger bara några minuter från Palmas centrum och har ett brett utbud av gastronomiska alternativ i området. Lägenheten på 146m2, ombyggd 2015, har ett stort vardagsrum-matsal och öppet kök samt 2 terrasser en på 15m2 och den andra på 8m2, 5 rum, 4 sovrum, 3 badrum en-suite, gästtoalett, tvättstuga, våningen har inbyggda garderober i alla rum och i master-bedroom finns en klädkammare. Golven är av marmor, det finns golvvärme i båda huvudbadrummen, luftkonditionering i hela huset och fönstren är dubbelglasade. Till fastigheten finns garage i källaren och parkeringsplats vid entrén.

 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MIUL
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 193 760 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: