Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk nyrenoverad takvåning med magnifik utsikt

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i San Agustin

Denna fantastiska takvåning i en liten bostadsrättsförening med gemensam pool har totalrenoverats med de bästa materialen och erbjuds möblerad. Lägenheten har 3 sovrum, varav två är utrustade med eget badrum och en vardagsrum-matsal, som är integrerad i det vackra moderna och öppna köket. Den har en magnifik utsikt över bukten och ljuset tränger igenom de stora skjutdörrarna på den täckta balkongen och ger mycket naturligt ljus i vardagsrummet. Genom terrassen kan du njuta av den här högsta punkten, en privat takterrass på 130 m2 med sommarkök och en jacuzzi med en av de vackraste panoramautsikten över havet. Andra egenskaper hos denna fastighet är centralvärme för gas och varm / kall luftkonditionering och underjordisk parkering med förråd. San Augustin är en förort till Palma och erbjuder många attraktioner förutom det korta avståndet till huvudstaden. Palazzo Marivent ligger på gatahörnan och det finns många sandstränder samt de berömda hamnarna i Cala Nova och Puerto Portals. Internationella skolor, restauranger och affärer kan nås på några minuter.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02GVNN
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 987 580,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: