Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk finka med 180 grader havsutsikt och licens för semesteruthyrning

Fakta Bilder

Fantastisk strandvilla med licens för semesteruthyrning

Denna vackra Finca blandar charmiga traditionella uttryck med en modern finish. Fastigheten omges av fantastiskt frodiga trädgårdar med en infinitypool och otrolig utsikt ut mot havet i det eftertraktade området i Port Andratx. Interiören på 485 kvm innehåller ett Birgit Müller-kök, fem sovrum med badrum och ett gym som lätt kan omvandlas till ett sjätte sovrum om det behövs. Fastigheten är utrustad med en öppen spis, luftkonditionering och ett garage. Det har också en giltig licens för semesteruthyrning och representerar en mångsidig investering.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  01ELLG
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 528 712,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: