Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk takvåning med spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

129m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna otroliga takvåning erbjuder en fantastisk utsikt över havet och Palma-bukten. Det perfekta läget i Illetas och närheten till flera vackra sandstränder gör takvåningen särskilt intressant. Interiören har ett stort vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat kök och tillgång till en stor täckt terrass på 39m2. Ett stort sovrum med direkt tillgång till terrassen och ett badrum, ytterligare två dubbelrum, ett av dem med eget badrum, kompletterar erbjudandet. Den stora takterrassen erbjuder en matplats, ett sommarkök med bar, en avkopplande lounge, solstolar och en bubbelpool. Andra egenskaper hos fastigheten är: luftkonditionering, golvvärme, trä- och stengolv, högkvalitativa, specialbyggda garderober. Flera restauranger, strandklubbar och köpcentrum ligger i omedelbar närhet. Huvudstaden Palma ligger bara fem minuter bort med bil. Den här egenskapen är en otrolig magisk reträtt dag och natt. Köpare har också möjlighet att köpa en separat parkeringsplats. Ett besök är mer än rekommenderat.

 • Boyta

  129m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02HYLR
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 933 956,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: