Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk tomt med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

0m2 5 Sovrum i Porto Portals

Denna fantastiska tomt ligger på en hög sluttning i ett exklusivt område på Costa d'en Blanes. Tomten erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Palma-bukten och Puerto Portals hamn. Med nästan 6 000 kvm mark, vilket är en absolut sällsynthet i sydväst, har den nya ägaren möjlighet att designa ett drömhus enligt önskemål. Just nu finns det ett otroligt projekt förberett för att köpa och ansöka om licens. Den futuristiska fastigheten består av 3 privata byggnader. En vacker uppfart leder till huvudvillan, som inkluderar sviter med 7 sovrum, ett vackert öppet vardagsrum med stora fönster, ett biografrum och en vinkällare. Det otroliga utomhusutrymmet är utrustat med 3 pooler, varav en är 25 meter lång. Den andra byggnaden med 4 gästlägenheter och totalt 7 sovrum ligger nedanför poolen. Den tredje byggnaden är avsedd för underhållning och avkoppling. Det finns ett kontor, ett konferensrum, 3 sovrum, ett gym, en inomhuspool och ett hälsocenter. Sammantaget erbjuder projektet en konstruerad yta på mer än 1 800 m2. Fastigheten deklareras som RU-3 med 35% konstruktionsmöjlighet. För mer information om tomten och detaljer om detta projekt, vänligen kontakta oss.

 • Tomt

  5930m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02IEK7
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 905 708,08 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: