Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk våning med egen pool i hjärtat av Palma

Fakta Bilder

350m2 4 Sovrum i Palma

Detta nyligen renoverade våning ligger på ett lugnt torg i hjärtat av gamla stan, nära till kaféer, restauranger och butiker. Våningen sträcker sig över tre plan, som är lättillgängliga med hiss, och är uppdelade enligt följande: Från entrén når man garaget (som har plats för två bilar) där det första sovrummet med eget badrum och en mysig lounge ligger. Perfekt för besökare som vill ha sin egen lilla avskilda del. På första våningen finns ett elegant vardagsrum där du har tillgång till ytterligare två sovrum, alla med eget badrum. Det ljusa och rymliga vardags- / matrummet och köket ligger på andra våningen. Förutom köket, som är fullt utrustat med Miele-apparater, finns det en separat tvättstuga och en gästtoalett. På översta våningen finns huvudsovrummet med badrum en-suite, ett omklädningsrum och ett stort vardagsrum med direkt tillgång till den privata takterrassen på 50 m2 med en underbar utsikt över gamla stan. Det finns en stor matsal utomhus, en bekväm sittgrupp, tillräckligt med plats för solstolar och, som en höjdpunkt, poolen. Andra funktioner i våningen är: luftkonditionering, golvvärme, domotica, golv och larmsystem. Denna extraordinära våning lämnar inget att önska och ligger i ett av de mest privilegierade områdena i Palma.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HBHB
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 216 079 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: