Lavin Estates | Fantastisk villa i Medelhavs-stil med spektakulär…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa i Medelhavs-stil med spektakulär utsikt

Fakta Bilder

199m2 3 Sovrum i Alcudia

Bonaire nära Alcudia, ett av de vackraste och prestigefyllda områdena på norra Mallorca, rymmer denna magnifika fastighet. Fokus för denna fantastiskt designade villa är den spektakulära utsikten över havet och Tramuntana -bergen i bakgrunden. Strukturella element som pelare och valv i Mallorcansk stil ger denna oas av välbefinnande en speciell atmosfär. Den lilla småbåtshamnen i Bonaire kan också nås på några minuter till fots. Fastigheten ligger på en lugn sidogata och är optimalt uppdelad. När man kommer in i huset leder köket och gästtoaletten in i det stora vardagsrummet med terrassen på båda sidor och den fantastiska havsutsikten. Hallen leder också till de tre sovrummen och två badrum, varav det ena en-suite. Fastigheten har också ett garage. Fastighetens utrustning motsvarar i stort sett byggnadens ålder, så det finns ett behov av modernisering. Hus med denna potential är sällsynta och finns sällan på marknaden, så passa på och boka en visning.

 • Boyta

  199m2
 • Tomt

  586m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02M9N5
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 127 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: