Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med strålande havsutsikt

Fakta Bilder

238m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Detta bekväma hus ligger i slutet av en cul-de-sac gata i en idyllisk miljö på La Mola halvön. Fastigheten sträcker sig över 330 m² och är uppdelad i ett huvudhus med en rymlig master svit med eget badrum och ett angränsande baby / kontor rum och ett annat sovrum också med ett privat badrum. Dessutom är ett kök, ett vardagsrum / matrum med öppen spis och ett arbetsrum perfekt integrerade i huvudflänsen. Gästområdet är separat från huvudhuset och erbjuder 2 sovrum med badrum. Utanför finns stora täckta och avslöjade terrasser med grill och pool. Alla rum har en fantastisk utsikt över havet eller hamnen.

 • Boyta

  238m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HEXS
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 059 294,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: