Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med uthyringslicens på bästa läge vid stranden

Fakta Bilder

375m2 6 Sovrum i Alcudia

Denna fantastiska villa ligger på ett av de bästa lägena direkt vid den långa vita sandstranden i Puerto Alcúdia, i delen av Playa de los Franceses-stranden. Från huset har du direkt tillgång till stranden via trädgården med utsikt över bukten till Alcanada och fyren Cabo Farrutx. Det är sällsynt att hus erbjuds till salu i detta privilegierade område. På bottenvåningen leder entrén till det ljusa vardagsrummet / matsalen med stora franska dörrar och en angränsande täckt terrass, som erbjuder tillräckligt med utrymme att äta ute med hela familjen med utsikt över trädgården och stranden. Från det fullt utrustade köket har man också tillgång till terrassen och trädgården. Två dubbelrum delar ett stort badrum. Ytterligare fyra sovrum återfinns på övervåningen. Det stora sovrummet har ett badrum en suite och en terrass med havsutsikt. De tre andra sovrummen delar badrum. Fastigheten har också ett tvåbils-garage och en tvättstuga. Från garaget har man direkt tillgång till huset. Villan är utrustad med luftkonditionering och oljebaserad centralvärme och är därför inte bara ett vackert fritidshus utan också ett bekvämt bostad året runt. Det finns en giltig turistuthyrningslicens som tillåter ägare att lagligt hyra huset till semesterfirare. Tack vare det utmärkta läget kan höga hyresintäkter förväntas. Boka din visning redan idag!

 • Boyta

  375m2
 • Tomt

  914m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02FFIU
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 282 773,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: