Lavin Estates | Fantastisk villa nära den populära golfbanan i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa nära den populära golfbanan i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

537m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna fantastiska villa nära Bendinat golfbana har totalrenoverats och lyser nu i ny prakt. Kombinationen av modern stil och användningen av de bästa materialen är det som gör resultatet så fascinerande. Nedre våningen öppnar mot poolområdet med pergola, trädgården och en grillplats med eget kök. Vardagsrummet och matsalen är mycket rymlig och, liksom hela huset, översvämmad med ljus. På detta plan finns också det öppna, fullt utrustade lyxköket, ett sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. De andra tre sovrummen, alla med eget badrum, ligger på första våningen. Det stora sovrummet med omklädningsrum och privat terrass erbjuder en underbar utsikt över golfbanan, bukten och ut över havet. Villan har ett garage för två fordon och tillräckligt med plats för ett spa- eller fitness-område. Huset är utrustat med golvvärme, luftkonditionering och marmorgolv och har en fasad av natursten på en del ställen.

 • Boyta

  537m2
 • Tomt

  1246m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DH2U
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: