Lavin Estates | Fantastisk villa vid första havslinjen nedsänkt i en…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa vid första havslinjen nedsänkt i en grönskande trädgård

Fakta Bilder

769m2 7 Sovrum i Santa Ponsa

Fantastisk villa i Medelhavsstil vid stranden, nedsänkt i den frodiga vegetationen på Costa de la Calma med privat tillgång till havet. Den nya ägaren kommer att kunna njuta av en hisnande utsikt över havet och solnedgången från den smakfullt utformade villan och de rymliga täckta uteserveringarna. Planlösningen är i två plan och har en öppen planlösning med kök, en formell matsal med havsutsikt och två gäst- / personallägenheter. Det finns totalt 7 sovrum inklusive master -sviten med ett rymligt badrum med utsikt över det kristallblå Medelhavet. Detta hem har också en pool, träningsrum, gated entré, träskåp, marmorgolv och ett garage för 8 bilar. En fantastisk frontlinjetillfälle som du inte får missa.

 • Boyta

  769m2
 • Tomt

  2400m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02MFXG
 • Badrum

  7
 • Pris

  5 769 840 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: