Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiska Finca nära Pollensa stad

Fakta Bilder

452m2 5 Sovrum i Pollensa

En sällsynt möjlighet att köpa en finca nära Pollensa. Denna finca ligger på en lugn och skyddad plats på en stor tomt som med sina gamla träd erbjuder mycket avskildhet i den vackra trädgården. Pollensas centrum med marknadsplatsen ligger inom gångavstånd och erbjuder ett brett utbud av affärer och restauranger. Vid ingången till fastigheten ligger gästhuset, som erbjuder ett öppet vardagsrum och matsal med pentry, ett dubbelrum och ett badrum. Vägen som leder upp till huvudbyggnaden är klädd med natursten. Det stora vardagsrummet med högt tak är anslutet till matsalen, varifrån man kan komma i köket. I vardagsrummet och matsalen släpper terrassens stora fönster in mycket ljus och erbjuder en utgång till utsidan. Bottenvåningen har också två sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Det stora sovrummet med eget badrum är på övervåningen. Det finns ett annat område som för närvarande används som arbetsområde och som leder ut till den övre terrassen. I bilagan till huvudhuset, som också gränsar till terrassen, finns det ytterligare ett dubbelrum med duschrum. Vid behov värms alla rum med en oljestyrd centralvärme. Den stora terrassen med utomhusgrill, omgiven av en vacker trädgård, erbjuder all den komfort man vill njuta av på en varm sommarkväll. Fastigheten erbjuder många små täckta terrasser och sittplatser och naturligtvis en pool som passar perfekt in i trädgården. En speciell finca, ett besök rekommenderas starkt.

 • Boyta

  452m2
 • Tomt

  9986m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0273TY
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 158 531,24 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: