Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik byggtomt på utmärkt läge i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

1502m2 8 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Vi presenterar stolt en fantastisk möjlighet för er som vill bygga nytt. Vi erbjuder en stor tomt i en eftersökt region av Puerto Andratx i en gated community med en helt fantastisk utsikt över havet, det omgivande berglandskapet och mycket nära den välkända fiskehamnen. Den ca 3.250 kvm stora tomten tillåter byggandet av en magnifik bostad. Som underlag för projektet finns ritningar för en ca 1.283 kvm stor huvudbyggnad, ett separat gästhus om ca 219 kvm samt en ca 104 kvm stor swimmingpool med spegelyta.

 • Boyta

  1502m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  104318
 • Badrum

  10
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: