Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt fint renoverad egendom med en unik väderkvarn

Fakta Bilder

289m2 3 Sovrum i Santa Eugenia

Ses Alqueries är en pittoresk och skyddad stad i hjärtat av ön, väl ansluten till Palma och resten av Mallorca, med många stränder. Detta unika kvarn är en av de första byggnaderna i regionen och är flera hundra år gammal. Det har restaurerats med stor uppmärksamhet på detaljer - det ursprungliga kvarntornet är fortfarande intakt och utsikten därifrån sträcker sig över det vackra landskapet runt byn. Trädgården består av många hundraåriga träd och medelhavsväxter. Huvudhuset har två sovrum och två badrum, ett öppet vardagsrum, ett fullt utrustat kök med matplats och ett stort skafferi. Pensionen har ett annat rum med badrum. Båda husen är omgivna av terrasser och en pool. Andra funktioner inkluderar: vatten och el, garage, oljecentralvärme med gamla radiatorer, öppen spis, internet och telefon.

 • Boyta

  289m2
 • Tomt

  2559m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  025LJU
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 001 374,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: