Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt gods med mycket karaktär

Fakta Bilder

654m2 6 Sovrum i Santa Maria del Cami

Denna vackra fastighet ligger på ett utmärkt läge i Santa Maria och uppfyller alla tänkbara önskemål. Ingången har en typisk mallorcansk innergård med mycket karaktär. I huset finns en vacker hall, ett vardagsrum på 41 m², en matsal på 21 m² och en imponerande bodega. Det stora köket med tvättstuga och kontor öppnar direkt på terrassen. På bottenvåningen finns också två sovrum med badrum och gästtoalett. En del av bottenvåningen har ett kontor med en lounge och ett mötesrum. Denna del av huset kan också användas utmärkt som gästlägenhet eller för personalen. På övervåningen två sovrum med badrum badrum och sovrummet på cirka 40 m² med eget badrum och omklädningsrum. Fastigheten har en vacker pool, olika täckta terrasser, ett dubbelgarage, charmiga trädgårdar och många fruktträd.

 • Boyta

  654m2
 • Tomt

  25700m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  00AC59
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 942 750 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: