Lavin Estates | Fantastiskt hus med en spektakulär design i Ciudad…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt hus med en spektakulär design i Ciudad Jardin

Fakta Bilder

407m2 5 Sovrum i El Molinar

Det är en verkligt underbar fastighet, byggd med det bästa av material och förvandlas till ett förstklassigt hem. Varje liten detalj och funktion är genomtänkt och designen är spektakulär. Den har en tidlös elegans som passar perfekt med samtida klassiker. Rymligt hus på mer än 400 m² på en tomt på 359 m². På entréplanet finns ett stort vardagsrum och ett öppet kök på cirka 60 m², vilket leder till en vacker terrass på 30 m² och en trädgård på 250 m² med en pool på 22 m² samt en grillplats och täckta terrasser med sittplatser. På denna nivå finns också ett gästsovrum, en gästtoalett, ett garage och en stor hall och hiss. På övervåningen finns tre stora sovrum, alla med badrum en-suite och ett sovrum på 40 m² med en privat terrass på 18 m² med utsikt över trädgården. I källaren hittar du ett fantastiskt rum med vackert högt i tak och ett trevkugt familjerum med ett andra öppet kök, en öppen spis och en stor glasvägg som släpper in mycket ljus, samt dörrar till trädgården och poolen. Det finns också en vinkällare, rum, badrum och tvättstuga. På övervåningen finns en 90 m² solig takterrass som är lättillgänglig med hiss. Bland annat finns: en vacker fasad gjord av typisk Santanyí-sten. Naturstengolv med golvvärme med stadsgas. Integrerad luftkonditionering från Mitsubishi och Daikin med individuell kontroll i alla rum. Två skorstenar från Stuv och Jotul. Högkvalitativt kök från Abitarum Singular Kitchen, bänkskivor i naturmarmor, vitavaror från Gaggenau och Miele. Badrum utrustat med Hansgrohe, Duravic och möbler från Abitarum Singular Kitchen. Vinkällare (bodega) med luftkonditionering för temperatur och fuktighet. Integrerat ljudsystem från SONOS och Linn. Wifi i alla områden inklusive pool och grillplats. Thyssenkrupp hiss för 5 personer. Pool med saltklorinator och LED-belysning. Unikt läge i staden Ciudad Jardin, med kaféer och restauranger runt hörnet och den vackra stranden och strandpromenaden. Detta är en kvalitet för en sann finsmakare.

 • Boyta

  407m2
 • Tomt

  359m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02JUZ0
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 929 460 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: