Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt litet hus i Es Jonquet

Fakta Bilder

98m2 2 Sovrum i Palma

Detta fantastiska lilla hus ligger i det mycket populära distriktet Es Jonquet och byggdes 2005. Fastigheten är uppdelad i två våningar, vardagsrummet på bottenvåningen och två sovrum på första våningen. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en vacker, lugn terrass på 20 m2, där du kan njuta av solen i lugn. Huset har också en terrass på 40 m2 med utsikt över havet, där det finns gott om plats för att skapa ett avkopplingsområde med grill. Fastigheten är luftkonditionerad i hela huset och det är möjligt att hyra en parkeringsplats i området.

 • Boyta

  98m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02CJQU
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 113 259,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: