Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fascinerande renoverat byhus med alla bekvämligheter man kan önska

Fakta Bilder

532m2 7 Sovrum i Santa Eugenia

Detta radhus går tillbaka till 1800 och ligger i den historiska stadskärnan i byn Santa Eugenia, bara 15 minuter från Palma. En fullständig renovering av fastigheten har skapat en unik stil som kombinerar husets antika karaktär med glas och natursten. Planen erbjuder plats för två gästlägenheter, vardera med sovrum och badrum, en lägenhet med entré och vardagsrum, kök, två sovrum och badrum, samt ett huvudhus med vardagsrum, kök, två gästtoaletter, två dubbelrum och ett enda sovrum. Det finns också tillräckligt med utrymme för ett garage eller en butik. Byggnaden har en hiss och en innergård med tillgång till spa med jacuzzi, bastu och ångbastu, samt en takterrass med fantastisk utsikt över byn och landskapet. Andra funktioner: Teakverk inifrån och ut, stenfasad, luftkonditionering i vissa delar av huset och förinstallation av luftkonditionering i resten av huset.

 • Boyta

  532m2
 • Tomt

  202m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  W-0229T0
 • Badrum

  6
 • Pris

  1 458 346,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: