Lavin Estates | UNIk LYXVÅNING DIREKT VID HAVET
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • UNIK LYXVÅNING DIREKT VID HAVET

Fakta Bilder

UNIk LYXVÅNING DIREKT VID HAVET

Cap Adriano är state of the art bredvid det azurblå Medelhavet - bara ett stenkast från den nya design superyachtmarinan Port Adriano. En prestigefylld bostadsutveckling belägen i ett av öns mest eftertraktade områden inom kort räckhåll från alla viktiga faciliteter inklusive småbåtshamnar, golfbanor, sportklubb, shopping och internationella skolor. Ett helt unikt samhälle med direkt tillgång till havet och anlagda trädgårdar i ett fullt betjänat och säkert samhälle. Cap Adriano erbjuder det bästa av medelhavsliv, bara 10 lyxiga lägenheter och 9 individuella privata bostäder i frontlinjen. Denna unika och rymliga lägenhet erbjuder en bebyggd yta på nästan 330 kvm, med ett unikt koncept som innehåller medelhavsdesign med naturliga byggmaterial inklusive sten och lövträ och en överdimensionerad terrass på mer än 110 kvm för friluftsliv. En frodig medelhavsträdgård, en gemensam pool på 20x8m, ett stort, fullt utrustat fitness- och spaområde och conciergeservice är exklusivt tillgängligt för invånarna. Ytterligare tillbehör: Golvvärme (värmepump), luftkonditionering, domotiksystem, två parkeringsplatser samt ett rymligt förråd, gemensamhetsgym & bastu.

 • Boyta

  327m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  023IFL
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: