Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fastighet i Hacienda-stil med designträdgård

Fakta Bilder

729m2 10 Sovrum i Llubi

Denna fastighet i hacienda-stil ligger i en mycket lugn lantlig miljö. I huvudhuset leder, förutom de stora vardagsrummen, till den stora drömmande täckta terrassen och husets kök på fyra sovrum med eget badrum och en lägenhet för anställda med två sovrum. I ett uthus finns det ytterligare fyra sovrum med eget badrum. Förutom poolen finns det andra vardagsrum som kan öppnas helt på sommaren och fungerar som en terrass och grillplats för poolen. Det är anmärkningsvärt att hela byggnaden ligger på bottenvåningen, alla rum utom personallägenheten på bottenvåningen. Det bör också nämnas att den vackra trädgården designades av Fernando Caruncho. Tilläggsutrustningen inkluderar: pool, luftkonditionering, privat djupbrunn, stadsström, stort damm med lusthus, vacker innergård.

 • Boyta

  729m2
 • Tomt

  60014m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  01Z75V
 • Badrum

  9
 • Pris

  4 216 893,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: