Lavin Estates | Magnifik Frontline-villa i Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik Frontline-villa i Port Adriano - Sold

Fakta Bilder

350m2 4 Sovrum i Port Adriano - Sold

Denna praktfulla fastighet vid havet ligger i Port Adriano och erbjuder en hisnande och fri sikt över Medelhavet. Villan ligger på en tomt om 792 kvm, en bostadsyta på 350 kvm, öppna och överbyggda solterrasser på ca.100 kvm, en fantastisk pool samt en gästlägenhet som är inredd med pentry, ett sovrum och ett badrum. Villans två våningsplan innehåller på entréplan: två sovrum med badrum en suite, panoramafönster och privat terrass. På den lägre nivån ligger den rymliga salongen/matsalen med direkt access till en stor terrass mot havet och mot poolområdet, köket som är komplett utrustad, en gästtoalett samt en ytterligare ett sovrum med privat badrum en suite och terrass. Ovriga faciliteter och utrustning som detta magnifika hem erbjuder inkluderar tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem, centralvärme, video intercom, en patio samt ett garage. Bostaden ligger mycket nära till de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från yachthamnen Port Adriano och en fin sandstrand.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7107
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: