Lavin Estates | Magnifik villa i mycket eftertraktat läge med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa i mycket eftertraktat läge med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

230m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den vackra fastigheten med enastående utsikt över bukten Cala Llamp och havet ligger i Puerto Andratx, en av de mest populära områdena på Mallorca. Huset är mycket ombonad med dekorativa inredningsdetaljer som t.ex. mycket vackert mönstrade marmorgolv och varma färger på väggar och tak. Den totala arealen är ca 870 kvm, varav bostadsytan upptar 230 kvm och de öppna och täckta terrasser 200 kvm tillsammans. Dessutom finns en fantastisk uppvärmd swimmingpool. Huset är byggd i flera nivåer och omfattar i entréplan: ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matplats, ett komplett utrustat öppet kök samt 2 sovrum, båda med egna badrum s.k. en-suite. På en annan nivå ligger ytterligare 3 sovrum med egna badrum. Samtliga dessa sovrum har egen ingång och access till privat terrass och kan med fördel användas som gästlägenheter. Härifrån nås också det fina poolområdet. En etage längre ned finns ytterligare ett komplett utrustat kök som skulle kunna användas av de tre separata sovrum som ett gemensamt kök. I övrigt finns på detta nivå ett sommarkök på terrassen och ett grovkök. Detta mysiga hus har centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster, fönsterluckor, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem samt ett garage.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2366
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: