Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik Villa av högsta kvalitet - Sold

Fakta Bilder

495m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta fantastiska mycket moderna och stiliga hem ligger på en höjd i det eftersökta Puerto Andratx. Villan är genomtänkt i allra minsta detalj och alla inredningsmaterial är av högsta kvalitet. Den ca 1266 kvm stora tomten med en tilltalande anlagd trädgård med gräsmattor erbjuder en av de mest spektakulära vyer som Puerto Andratx har att erbjuder. Alla rum har en fantastisk utsikt över bukten och det öppna havet. Bostadsytan är på ca 425 kvm med ca 80 kvm stora terrasser. Huset har mycket generösa och öppna ytor fördelade på vardagsrum och matsal som ligger ligger i fil, ett komplett utrustat kök med en praktisk bardisk, fem eleganta sovrum och fyra lyxiga badrum, gästtoalett, tvättstuga samt en separat gästlägenhet. Fastigheten är utrustat med centralvärme (olja), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppna spisar, både inne och ute, alarmsystem, video intercom samt ett dubbelgarage. Den 41 kvadratmeter stora poolen, solterrasserna och det unika och lugna läget med oförglömliga solnedgångar rundar av bilden av detta underbara hem. Huset säljs med hela inredningen (möbler, konst och dekorationer).

 • Boyta

  495m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2784
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: