Lavin Estates | Underbar villa med havsutsikt i medelhavs stil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar villa med havsutsikt i medelhavs stil - Sold

Fakta Bilder

690m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna vackra villa ligger i det idylliska området Sol de Mallorca. Den ligger på en mark yta av 1.600 m2, och villan har en bo yta på 690 m2, med ett flertal både sol dränkta och skyddade terrasser, en tak terrass och en välvårdad trädgård med en underbar pool på 12x6m. Villan har tre våningar. På entré plan finns ett ljust och öppet vardagsrum med eldstad, ett väl utröstat kök, ett kontor, ett bad rum och ett sovrum. Vardagsrummet och köket öppnar upp till trädgården och pool området. En våning upp ligger tre sovrum med badrum och ännu ett större sovrum med walk in garderob, badrum och egen terrass. I källaren finns ett gym och förråd utrymme. Villan har även en tak terrass med en underbar utsikt över havet. Övriga faciliteter och utrustning detta underbara hem har är; luft konditionering varm/kall, undergolvs värme, alarm system, motion detektor, automatisk vattnings system av trädgården, en patio och ett garage för tre bilar så väl som utrymme för ett flertal mer på gården.

 • Boyta

  690m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7123
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: