Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus med utmärkt havsutsikt, pool och vackra soldäck 100 meter ifrån havet. - Sold

Fakta Bilder

415m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Hus med utmärkt havsutsikt, pool och vackra soldäck i San Agustin

Detta fantastiska hus med havsutsikt ligger i det vackra området San Agustin och endast ca. 100 meter till havet. Fastigheten har en yta på ca. 500m2, en boyta på ca. 415m2, flera öppna och täckta terrasser och en medelhavsträdgård med swimmingpool. Boytan är uppdelad på tre nivåer. Bottenvåningen har en stor och mycket ljust vardagsrum, ett kök med utsikt över trädgården, ett kontor eller ett litet sovrum och en gästtoalett. En trappa upp finner du ett vackert sovrum med eget badrum och privat terrass, ytterligare två sovrum som delar en terrass och ett extra badrum. På andra våningen finns det ett sovrum eller eventuellt ett kontor. Det finns också två stora terrasser och en toalett. Fastigheten är utrustad med centralvärme, luftkonditionering samt ett garage med elektrisk garageport och parkering för tre bilar. Huset är mycket nära beläget till flera sandstränder, Royal golfbanan i Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med sina många utsökta restauranger och kaféer. Palma är också bara några minuter med bil bort.

 • Boyta

  415m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7125
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: