Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig hus i mallorquinsk herrgårdsstil med gästvåning och fantastisk blic - Sold

Fakta Bilder

300m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta vackra hus med stenfasad i lantligt stil med hemtrevlig känsla finns i det exklusiva Puerto Andratx med en strålande utsikt över havet och det böljande landskapet på sydvästra Mallorca. Fastighetens totala yta är 1 180 kvm, varav bostadsytan upptar 300 kvm, de överbyggda terrasser är på 50 kvm och öppna uteplatser är tillsammans 120 kvm stora. Husets två våningsplan innehåller i entréplan: den rymliga salongen med matplatsen, öppen spis och tillgång till en härlig solterrass och poolen, det komplett inredda och utrustade köket, grovköket och gästtoaletten. På övervåningen finns de tre sovrummen, ett av dessa har eget badrum en suite och de båda andra delar på ett badrum. Dessutom ingår en stor gästvåning med två sovrum och ett badrum och en härlig stor swimmingpool. Fastigheten erbjuder luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (oljeeldning), golvvärme, porttelefon, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage för 2 fordon. Den pittoreska småbåtshamnen i Puerto Andratx med en mångfalt av mycket bra restauranger, barer och shopping ligger helt nära. Huvudstaden Palma är bara en 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2503
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: