Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande lyx fastighet med vacker panorama havsutsikt

Fakta Bilder

525m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes

Detta dröm hem ligger alldeles bredvid havet och har en underbar panorama havsutsikt. Villan ligger mycket nära byn Roca Liza, vilket är en av de mest exklusiva områdena på Ibiza. Fastigheten ligger på en tomt av 2000m2, denna moderna och unika fastighet har en boyta på 525m2 och har ett flertal både täckta och soldränkta terrasser och dessutom ett underbart poolområde. Villan har ett stort och öppet vardagsrum med matsal, ett fullt utrustat kök och sex sovrum med sju badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta unika hem erbjuder är, luftkonditionering varm/kall och golv värme. Villan ligger mzcket nära till en härlig vit sandstrand, Cala Olivera och två golf banor, Golf de Roca Lisa och Golf de Ibiza. Ibizas huvudstad ligger endast 20 minuters bilfärd ifrån.

 • Boyta

  525m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1468
 • Badrum

  7
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: