Lavin Estates | Byggprojekt för en spektakulär villa i ett perfekt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för en spektakulär villa i ett perfekt läge med panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

545m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna spektakulära villan i söderläge och drömutsikt över havet är just nu under byggnation i Nova Santa Ponsa. Fastighetens tomtmark är på ca 989 kvm varav boytan upptar ca 545 kvm med flertal underbara öppna och överbyggda solterrasser, en medelhavsträdgård med grillhörna samt en ca 60 kvm stor swimmingpool och en 22 kvm stor insynsskyddad pool på takterrassen. Den med material av högsta kvalitet och mycket kärlek till detaljer planerade bostaden fördelas över två våningsplan samt en källare och en chill-out-takterrass. I entréplan planeras för huvudsovrumssviten med walk-in-closet, badrum och utgång till terrassen och poolen. Därutöver två sovrumssviter med terrasstillgång samt en separat toalett. En trappa upp planeras för ett stort öppet område bestående av vardagsrum, lyxig kök och matsal samt ytterligare ett gäst-wc. Härifrån når man den flotta takterrassen med poolen, sommarkök, lounge, jacuzzi och inte minst bedårande havsutsikt. I källarplan byggs ett garage, gym med badrum, tvättstuga, grovkök och förråd. Övrig utrustning är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt en alarmanläggning. Fastigheten har ett privilegierat läge i ett lugnt område nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från flera vackra stränder och den exklusiva marinan Port Adriano. Slutförandet av lyxfastigheten är planerad till slutet av 2016.

 • Boyta

  545m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9063
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: