Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt byggprojekt för lyxfastighet i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

448m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Meda en vidsträckt panoramablick över bergen, marinan i Puerto Portals och Medelhavet är en luxuös villa under byggnation i det exklusiva Bendinat. Fastighetens tomtyta är 1.100 kvm, den konstruerade ytan 448 kvm med diverse öppna och överbyggda terrasser, en fantastisk swimmingpool och allt kommer att omges av en vacker trädgårdsanläggning. Huset byggs i två våningsplan och omfattar i entréplan: ett ljust vardagsrum med öppen spis, ett komplett utrustat kök, matsal, en gästtoalett samt tre sovrum, samtliga med egna privata badrum. De flesta rum på detta plan öppnar upp mot sköna solterrasser och det vackra poolområdet. En trappa upp kommer det att finns ytterligare två sovrum med badrum en suite och terrassutgång. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, uppvärmning med olja och solceller, alarmanläggning, golvvärme, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage för tre fordon i bottenvåningen. I närområdet ligger den kungliga golfbanan Royal Bendinat samt yachthamnen Puerto Portals med dess exklusiva barer och restauranger samt ett flertal fina badstränder.


 • Boyta

  448m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2705
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: