Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fastighet med magnifik utsikt och turistlicens

Fakta Bilder

345m2 5 Sovrum i Selva

Fastigheten ligger på en sluttning och har en magnifik utsikt över Tramuntana-bergen och ön till Alcudia-bukten. Huset är omgivet av stora öppna och täckta terrasser och erbjuder gott om plats. Den består av en vardagsrum-matsal med öppen spis, ett rymligt kök, fem sovrum och tre badrum (ett av dem har eget badrum). Dessutom är huset utrustat med oljecentralvärme, w / c luftkonditionering och dubbelglasade aluminiumfönster. En strömförsörjning från staden finns tillgänglig och vattnet pumpas in i stadens djupa brunnar. Fastigheten är avrundad av den 10x6m stora poolen med sin vackra terrass, ett garage för upp till tre bilar och ett semesteruthyrningstillstånd.

 • Boyta

  345m2
 • Tomt

  8053m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02A13K
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 136 875,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: