Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Bonanova med separat lägenhet och gästhus - Sold

Fakta Bilder

0m2 7 Sovrum i Palma - Sold

Denna omfattande bostad med sina många grönområden ligger i det populära och vackra området Bonanova, Palma de Mallorca. Villan erbjuder en tomt på ca. 2581m2 och en byggnadsyta på ca. 186m2, flera öppna och täckta terrasser med vacker utsikt över Tramuntana bergen och viss utsikt mot Palma bukten och en stor trädgård. Boytan är uppdelat enligt följande, ett stort vardagsrum med panoramafönster, en separat matplats, ett kök, fyra sovrum, två av dem är utrustade med egna badrum, samt en tvättstuga och ett förråd. På nedre våningen finns en separat lägenhet med två sovrum, två badrum, vardagsrum med utsikt över trädgården och ett litet kök med liten matplats. Till fastigheten finns det ett 40m2 stor gästhus med ett sovrum, ett badrum, vardagsrum och ett litet kök.
Faciliteter som villan erbjuder är gas uppvärmning, parkeringsplatser varav två täckta och ett stort förråd på ca. 60m2. Palmas centrum med dess otaliga restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter.

 • Sovrum

  7
 • Property ID

  7126
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: